Eten en Drinken

Eten & Drinken

Restaurants in Saas-Fee en omgeving

Favoriete restaurants in Saas-Fee

In Saas-Fee komt ook de culinaire liefhebber aan zijn trekken.

Eten en drinken

In saas fee komt ook de culinaire liefhebber aan zijn trekken. Zo telt het dorp meer dan 30 restaurants met verschillende specialiteiten en prijsklasses. Uiteraard kun je genieten van de lokale walliser gerechten, maar ook voor een lekkere houtoven pizza of een perfect gebakken steak kun je op verschillende plekken terecht.

Om het je makkelijk te maken hebben we voor elk moment een kleine selectie gemaakt met onze favoriete restaurants in het dorp en op de piste.

De snelle hap

Chämi Stuba

Een absolute aanrader is Chämi Stuba. Dit Italiaanse restaurant met prachtig zonneterras maakt de lekkerste steenoven pizza’s van Saas Fee. Naast toeristen vind je hier dan ook veel locals.  Naast verrukkelijke pizza’s en pasta’s zijn ook de vleesgerechten van de houtskool BBQ een verwennerij.

Klik hier voor de website

Uit eten budget

Culinaire verwennerij

  1.       Du! (Astrid’s Fondue hitta)

De plek voor de beste kaasfondue! Du is het kleine restaurant van de charmante gastvrouw Astrid. Het restaurant beschikt uit slechts twee tafels, maar biedt toch voldoende privacy voor een intiem diner. Je kiest hier natuurlijk voor de walliser kaasfondue, maar ook bestaat de kaart uit verschillende andere lokale gerechten.

  1.       Essstube

Hou je van

  1.       Steakhouse Central

Hou je van een goed stukje vlees? Dan kunnen we steakhouse central absoluut aanbevelen. Hier weten ze hoe ze de vleesliefhebber kunnen verwennen. Het leukste is om te kiezen voor de Heisser stein. Je krijgt dan naast je gerecht een hete steen geserveerd waarop je zelf het vlees kan afbakken. Naast de rund, varken, kip, lam en zelfs paardensteak biedt steakhouse central ook een heerlijke vegetarische groentensteak.

Translate »