Saastal Card

Saastal card

Voordelen en kortingen

Met de Saastal card krijg je extra voordelen en kortingen.

Deze ontvang je van de verhuurder van je accommodatie of hotel.

Winter

Bus

In de Winter zijn bij vertoon van de Saastal card alle Postbus bussen in het Saastal gratis te gebruiken. Handig om snel bij de liftjes te komen zonder kilometers te hoeven lopen. De bob hoeft hiermee ook niet meer gekozen te worden!

Het gaat hierbij om de bus van Niedergut naar Saas-Fee en van Saas-Grund naar Mattmark. Let op: Bij aankomst of vertrek geldt dit voordeel helaas niet.

Meer informatie over vertrektijden van de bus in het Saastal

https://www.saas-fee.ch/de/winter/ortsbus

Saas-Tal Hiking Pass

Met de Saatal card krijg je meer dan 25% korting op een Hiking pass. Hiermee kan je als voetganger gebruik maken van alle liften in Saas-Fee als wandelaar. Je kan deze pas helaas niet gebruiken als gebruiker van de pistes. Letop dat je als wandelaar geen gebruik kan maken van sleepliftjes. Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee met een begeleider(s). Winterwandelen is echt een aanrader om intens te genieten van de sprookjesachtige natuur!

Korting bij Skischool Eskimo’s

De houders van een Saastal card ontvangen 5% korting op de prijzen voor ski en snowboard lessen. 

Zwembad Aqua Allalin

Bij het zwembad Aqua Allalin ontvang je 20% korting op de entreeprijs. 

Tot meer dan 30% korting

Op verschillende locaties in het Saasdal ontvang je tot 30% korting. Vraag je verhuurder daarom zeker om de Saastal card en maak er gebruik van!

Meer informatie over de Saastal card vind je hier: https://www.saas-fee.ch/en/saastalcard

Zomer skieen

Magic pass

Voor de echte liefhebber die meerdere weken in de sneeuw te vinden is, en voor wie aan Saas-Fee niet genoeg heeft, is er de Magic pass. Deze kaart geeft je het hele jaar (winter en zomer) toegang tot meer dan 40 skigebieden in Zwitserland. Voor een aanvullend bedrag is toegang tot meer dan 10 zwembaden in deze regio ook vrij toegankelijk. 

https://www.magicpass.ch/en/

Translate »