Zwembaden

Zwembaden en Wellness

In Saas-Fee en omgeving

Zwembaden en Wellness Saas-Fee

Warmwaterbronbad Brigerbad


In het dorp Brigerbad is het gelijknamige thermale bad te vinden. In een thermaal bad wordt heet water uit een diep gelegen bron vermengd met zoetwater. Dit warme water (tot 38 graden celsius) heeft een tal van gunstige voordelen op je lichaam. De doorbloeding van je lichaam verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Daarnaast is het goed voor personen met huidproblemen, ademhalingsklachten of reuma. 

Los van de medische voordelen is het heerlijk ontspannen tijdens je wintersportvakantie. Het is dan ook zeker aan te raden om na een dag op de piste even helemaal bij te komen.

Het Brigerbad beschikt over Wellness, Sauna’s, een Hamam en een op de berghelling gelegen buitenglijbaan van meer dan 180 meter lang.

Vanaf Saas-fee is Brigerbad ongeveer 30 kilometer met de auto (40 minuten reistijd). Het bad is geopend van 09:00 tot 21:00. 

Wees er zeker van een entree bij drukke dagen en boek alvast online. Op verjaardagen van kinderen tot 15 jaar is de entree voor de jarige gratis. 

De Saastal Card biedt geen korting 

Meer informatie

Aqua Allalin in Saas-Fee

Aqua Allalin is onderdeel van een wellness hostel en is voor iedereen toegankelijk. Naast een zwembad is er een Wellness en een Sauna gedeelte. 

Het zwembad beschikt over een 25 meter bad, relaxruimtes, een glijbaan voor kinderen. 

Wil je een uitgebreider zwembad met meer faciliteiten dan raden we het Brigerbad aan.

Het zwembad is geopend van 09:00 tot 21:00 s’avonds.


Met de Saastalcard kan je een leuke korting ontvangen op de entreeprijs. 

Meer informatie

Translate »